sedežna garnitura Oto

Oblikovanje: Tak kolektiv

Serija Oto s svojo enostavnostjo in funkcionalnostjo odgovarja najrazličnejšim uporabnikom in situacijam. S svojo značilno formo v prostor vnaša ravnovesje čistih linij in mehkobe v vseh velikostih in postavitvah. Globoka sedalna površina v kombinaciji z dvema različnima tipoma blazin nudi optimalno udobje ne glede na potrebe in želje. Dobro razmerje med velikostjo in uporabno površino omogoča umestitev tudi v manjše interierje, premišljena zasnova pa enostaven transport in hitro montažo brez kompromisov pri kvaliteti izdelave.

Tehnični podatki

Konstrukcija: vezana plošča in smreka

Sedišče: hladno valjana pena + sintetično polnilo in mleta pena v prekatih

Naslonjalo: poliuretanska pena

Blazine: polnilo iz sintetičnih vlaken in mleta pena v prekatih

Podnožje: kovinske noge, višina 14 cm


Tehnični podatki Oto
5 let garancije

Možni elementi sedežne garniture

Sedežno garnituro je možno prilagoditi vašemu prostoru z različnimi postavitvami elementov. Nekatere elemente se lahko dimenzijsko prilagodi.

Stranski prikaz

Fotelj
O-K-97

Dvosed in trosed
O-K-170
O-K-210
O-K-244

Dvosed levi/desni
O-L-156-L/R
O-L-195-L/R
O-L-230-L/R

Počivalnik
O-L-107/170
O-L-107/210

Tabure
O-T-90/70

Blazina
QU-70/62 S

Blazina
QU-60/35

Blazina
QU-45/45

Barve materiala

Tak kolektiv

Z multidisciplinarnim pristopom na področjih oblikovanja produktov, vizualnih komunikacij in prostorov Tak kolektiv na enem mestu nudi celostno oblikovalsko storitev. Njihovo večkrat nagrajeno delo - nedavno tudi z nagrado iF Design Talent - je bilo predstavljeno na številnih mednarodnih sejmih in razstavah, med drugimi tudi na kölnskem pohištvenem sejmu in tednu oblikovanja na Dunaju.