Naša zgodba

tapetniško blago
Blagovna znamka KAUCH je bila ustanovljena leta 2012. Zrasla je na mehki podlagi bogatih izkušenj in 30-letne družinske tradicije izdelovanja oblazinjenega pohištva.

Bistvo razvoja vidimo v spremembah, zato so te edina konstanta in vodilo našega podjetja. Kljub temu, da ohranjamo nekatere tradicionalne tapetniške tehnike, dajemo prednost novim tehnologijam in pristopom v oblikovanju.

Naše sedežne garniture nastajajo v tesnem sodelovanju z oblikovalci. Pri razvoju produktov skupaj z njimi raziskujemo nove pristope v izdelavi, oblikovanju in funkcionalnosti oblazinjenega pohištva ter poskrbimo za to, da ima vsak Kauch svojo zgodbo.

Poleg lastne blagovne znamke sedežnih garnitur Kauch smo specialisti na področju oblazinjenega pohištva za zasebne in javne prostore.

Prostor je zame igrišče možnosti

Že odkar pomnim sem vizualen tip. Prostor je zame igrišče možnosti. V mislih venomer rad prestavljam njegove fragmente sem ter tja. Kot v 3D programu. Z blazinicami prstov drsim po oljenem hrastu. Iščem najmehkejšo laneno tkanino. Nato zamižim, da ju povežem skupaj. Veke pred spanjem nikoli ne mirujejo.

Vedno iščem. Cilj je udobje. Udobje estetike in dotika. S kančkom očarljivosti.

Luka Debevec,
ustanovitelj in direktor podjetja KAUCH

Luka Debevec