Novost na slovenskem trgu: Oblazinjeno vozilo za otroke Bi Biip

Oktobra smo na dogodku v id:doma pod okriljem Meseca oblikovanja na trg zapeljali nov izdelek, ki je namenjen našim najmlajšim. V sodelovanju z oblikovalko Matejo Panter smo razvili inovativen oblazinjen avtomobilček z imenom Bi Biip, ki bo razveseljeval tako otroke kot njihove starše.

kauch_ID_DOMA_bi_biip_mateja_panter

Narejen je iz naravnih materialov, prijaznih okolju in otrokom

Na otip prijeten in mehak avtomobilček je namenjen otrokom od 1 do 6 leta starosti. Narejen je iz naravnih materialov, kot sta les in tkanina iz volne, ki so prijazni otrokom, hkrati pa omogočajo tudi enostavno vzdrževanje.

V duhu časa, ko je skrb za okolje pomemben dejavnik pri razvoju novih produktov, smo želeli na trg poslati izdelek, ki je izdelan v skladu z načeli trajnostnega razvoja in krožnega gospodarstva.

Izpolnili smo številne parametre, ki izdelek postavljajo pred podobna mobilna igrala: ima privlačno in sodobno obliko, ki je hkrati varna ob uporabi, izdelan je iz materialov, ki so naravni, mehki in omogočajo preprosto vzdrževanje, razvili konstrukcijo, ki ob tehničnih zahtevah ustreza ekonomičnim načelom, in ima karakteristike, ki ustrezajo standardom za varna igrala.

id_doma_oblazinjen_avtomobilček_bibiip_kauch

Varna igrača za urjenje motoričnih spretnosti otrok

Avtomobilček s simpatičnim imenom Bi Biip je nastal z mislijo na to, kako se otroci v prvih letih začenjajo spoznavati z gibanjem v prostoru. V prvi vrsti je seveda namenjen za igro, a skozi njo omogoča urjenje in utrjevanje motoričnih spretnosti, prosto in varno gibanje po prostoru ter prispeva h kakovostnemu okolju za otroke.

Primeren je tako za uporabo doma in v vrtcih kot v javnih prostorih, ima pa tudi terapevtske učinke pri diagnozah ADHD (motnje hiperaktivnosti in pomanjkanja pozornosti), pri gibalno oviranih otrocih, avtizmu ipd.

Kje si ga lahko ogledate v živo?

Oblazinjen avtomobilček Bi Biip, ki je na voljo v petih barvnih različicah (rdeči, zeleni, modri, oranžni in rumeni), si lahko ogledate in kupite v našem showroomu ter v salonu pohištva id:doma.

Cena Bi Biipa je 390 EUR, za naročila do 1.12.2019 pa nudimo 15% popusta.

Bi Biipa bomo med 6. in 10. novembrom predstavljali tudi na pohištvenem sejmu Ambient Ljubljana v sklopu Top idej.

Bi Biip je na voljo v petih barvnih kombinacijah.

oblazinjen_avtomobil_bi_biip_kauch_mateja_panter