Nakup Kaucha v 5-ih korakih

Če se odločate o nakupu sedežne garniture in ste že obiskali našo spletno stran, se morda sprašujete, kakšen je postopek nakupa Kaucha. Nakupni proces smo oblikovali tako, da je kar najbolj prilagojen sodobnemu življenjskemu stilu in potrebam posameznikov, hkrati pa upošteva vse tisto, kar je nujno, da vam lahko izdelamo Kauch, nad katerim boste navdušeni. Od vašega zanimanja do Kaucha vas loči le pet preprostih korakov!

1. Želja po novem Kauchu

Zavedamo se, da je odločitev za nakup sedežne garniture za večino ljudi zelo pomembna. Skladno s tem smo našo spletno stran načrtovali tako, da lahko kar najbolj intuitivno in preprosto najdete Kauch, ki vam je najbolj všeč. Hkrati vam z rednimi blog zapisi nudimo tudi sveže ideje, kako Kauch prilagoditi vašemu življenjskemu stilu in kako zanj skrbeti. Ko se v Kauch zaljubite na spletu, je pravi čas, da nam pišete.

2. Izbor Kaucha in informativna ponudba

Preko elektronske pošte nam lahko sporočite, kateri je vaš najljubši Kauch, kakšne dimenzije in kateri material si želite. V kolikor za oblikovanje informativne ponudbe ne bomo imeli dovolj informacij, bomo skupaj dorekli ostale lastnosti Kaucha in tako ponudbo poskušali definirati v največji možni meri. Informativno ponudbo vam bomo nato poslali preko elektronske pošte.

3. Pridite, spoznajte ga v živo

Spletnemu povpraševanju sledi dogovor za obisk v našem showroomu. Izredno pomembno je, da trdoto sedišča, odmike naslonjala, tkanine in drugo preizkusite tudi v živo. Hkrati se pogovorimo tudi o vašem življenjskem stilu in domovanju, katerima se mora Kauch popolno prilagoditi, saj boste le tako z njim dolgoročno zadovoljni.

4. Končna ponudba, potrditev in izdelava

Na podlagi specifik Kaucha, ki smo jih določili na osebnem sestanku, vam oblikujemo končno finančno ponudbo. Hkrati se dogovorimo tudi za rok izdelave, ki navadno traja 2 – 2,5 meseca. Ko nam prejeto ponudbo potrdite, se pri Kauchu prične postopek izdelave. Pri tem vedno zasledujemo najvišji nivo kakovosti, hkrati pa imamo vedno v mislih naročnika, kateremu želimo izdelati najboljši možen Kauch.

5. Kauch vam dostavimo na dom

To je trenutek, ki ga vsi najbolj nestrpno pričakujejo. Ko je Kauch izdelan, se z vami dogovorimo za termin, ki vam ustreza. Kauch vam dostavimo na dom in vam ga hkrati tudi postavimo na mesto, kjer bo Kauch “bival”. To je najlepši trenutek tudi za nas, saj je čudovito videti veselje, ko se stranke prvič usedejo na svoj Kauch v svojem domu. Seveda smo tudi po nakupu vedno na voljo za svetovanje, kako za novo pridobitev najbolje skrbeti, da bosta Kauch in zadovoljstvo z njim trajala še dolgo.