Kako očistiti sedežno garnituro?

Sedežna garnitura je poleg postelje eden izmed najpogosteje uporabljanih kosov pohištva v vašem domu. Pogosto je središče družabnega dogajanja z jedačo in pijačo, če jim seveda dovolite, pa na njej pogosto počivajo tudi domači ljubljenčki.

Zato nas čisto nič ne preseneča, da je izraz »kako očistiti kavč« eden izmed bolj pogosto iskanih na Googlu.

Za čiščenje in vzdrževanje vaše sedežne garniture priporočamo profesionalno linijo ekoloških čistil Softcare. Ta skandinavska znamka čistil zagotavlja najvišje standarde učinkovitosti in kvalitete, poleg tega pa je tudi izjemno nežna do vaših rok in okolja.

1. Preventiva je boljša, kot madež, ki ostane za vedno

Zaščitite svojo sedežno garnituro. Sredstvo za zaščito tkanin Softcare na vodni osnovi na sedežni garnituri ustvari zaščitno plast, ki preprečuje, da bi se polita tekočina in ostala umazanija vpila v vlakna.

Poleg zaščitnega sredstva komplet Softcare za nego sedežnih garnitur iz tkanine na vodni osnovi vsebuje še čistilo za tkanine in krpo za čiščenje madežev.

Čistilo za sedežno garnituro Softcare

Komplet za čiščenje in nego sedežne garniture na vodni osnovi Softcare

2. Vsaka sekunda šteje

Če želite tkanino povrniti v prvotno stanje, se je treba z madeži spopasti takoj. Pomembno je, da madež odstranite čim prej in da ga pri tem ne vtrete v tkanino.

Za odstranjevanje madežev priporočamo ekološko čistilo za tkanine Softcare. Nežno, a hkrati izjemno učinkovito deluje na vse vrste madežev. Čistilo pošpricajte po madežu in obrišite z vlažno krpo.

Čistilo za kavč

Čistilo za sedežne garniture Softcare

3. Odstranite neprijetne vonjave

Če se z madežem niste spopadli takoj, ali pa je bila količina polite tekočine prevelika, da bi jo lahko popivnali v celoti, uporabite nevtralizator neprijetnih vonjav.

Ekološki odstranjevalec vonjav Softcare Power je namenjen odstranjevanju neprijetnih vonjav z vseh vrst tkanin in usnja. Narejen je iz okolju prijaznih sestavin, ki so varne za ljudi in živali.

Uporabljate ga lahko tudi, kot osvežilec zraka, saj odstranjuje vonj po cigaretah, potu in ostalih neprijetnih vonjavah.

Sredstvo za odstranjevanje neprijetnega vonja

Sredstvo za odstranjevanje neprijetnega vonja iz tkanine Softcare

4. Nega usnjene sedežne garniture

Življenjska doba sedežne garniture iz usnja je odvisna od kakovosti, obdelave in vzdrževanja kože. Usnje pa je potrebno tudi redno vzdrževati, sicer lahko razpoka.

Softcare komplet za nego usnja na vodni osnovi vsebuje vse, kar potrebujete za zaščito in nego vašega usnjenega kavča.

Visoko kakovostno Sofcare čistilo za usnje na vodni osnovi nežno in učinkovito odstranjuje umazanijo, maščobo in ostale madeže. Po čiščenju usnje namažite še z balzamom Softcare, ki ga neguje, ščiti in vlaži. Komplet za nego usnja vsebuje tudi zaščitno sredstvo na vodni osnovi. Z njim boste na sedežni ustvarili dodatno zaščitno plast, ki jo bo ščitila pred umazanijo in vodo.

Nega usnjene sedežne garniture, čistilo za usnje, balzam za usnje

Komplet za čiščenje in nego usnjene sedežne garniture Softcare

Čistila Softcare so prijazna in nežna, tako do tkanine ali usnja sedežne garniture in vaših rok, kot tudi okolja. Ne vsebujejo fosfatov ali zeolitov, vsa embalaža, tako kartonska, kot plastična pa je biorazgradljiva.

Vsa našteta profesionalna ekološka čistila za zaščito, čiščenje in nego vaše sedežne garniture dobite pri nas.

Za več informacij izpolnite spodnji obrazec ali nam pišite na info@kauch.si.