Hišni ljubljenčki, dobrodošli na Kauchu!

Ljudje, ki imajo hišne ljubljenčke, se ob nakupu sedežne garniture še posebej posvetijo izbiri tkanine, ki bo kar najbolj vzdržljiva. Mucki in kužki namreč svoje kremplje pogosto zataknejo ob tkanino in jo raztrgajo, za seboj puščajo dlako, slino, hitreje se širijo tudi pršice in bakterije. Seveda pa nam naše sedežne garniture ni potrebno neprestano varovati pred malimi živalmi. Ob izbiri prave tkanine lahko na kavču brezskrbno uživajo vsi. V nadaljevanju predstavljano štiri prednosti tkanin Aquaclean Extreme.

Kauch pri izboru tkanin ponuja tudi tkanino s tehnologijo Aquaclean Extreme, ki omogoča da lahko na Kauchu uživajo vsi. Živali so namreč zelo teritorialne, sedežna garnitura pa je v velikih domovih središče življenja, zato se živali nanjo pogosto še posebej osredotočijo.

V nadaljevanju predstavljamo prednosti tkanin s tehnologijo Aquaclean Extreme, ki bodo poskrbele, da bo vaš kauch kljub hišnim ljubljenčkom še dolgo v odličnem stanju.

1. Obstojnost pred praskami in raztrganinami

Hišni ljubljenčki na tkanini brusijo svoje kremplje, velikokrat pa tkanino poškodujejo tudi med igro. Pri usnju so lahko praske površinske, pri tkanini pa se kremplji zataknejo v vlakna tkanine, ki se potrga ob tem, ko jo muca želi izvleči.

Tkanina Aquaclean Extreme ima prevleko iz sintetičnih vlaken, ki preprečujejo tako vdor krempljev našega ljubljenčka v zanke votka kot trganje blaga ob raztezanju.

2. Enostavno odstranjevanje dlak

Večina tkanin je kot magnet za pasjo in mačjo dlako. Četudi se male živali ne vzpenjajo na Kauch, se lahko dlaka nanj ujame, saj so tkanine statične in privlačijo različne drobce v zraku. Tkanine Aquaclean Extreme so antistatične, zato odbijajo dlake. Dlaka, ki na tkanini vseeno ostane se lahko preprosto obriše z vlažno krpo ali sesalcem, priročni so tudi lepljivi valjčki.

3. Preprosto čiščenje

Pri tkaninah je še posebej pomembno, da so preproste za čiščenje. Ne glede na pazljivost, se lahko po tkanini razlijejo različne tekočine (tudi mačje ali pasje blato, urin ter kri), zato je priročno čiščenje za hišnimi ljubljenčki ena izmed ključnih stvari, na katere smo pri izbiri tkanine za kauch pozorni. Tehnologija Aquaclean Extreme omogoča, da se večino madežev iz tkanin odstrani že z vlažno in vpojno krpo.

4. Brez vonja

Da se tkanine ne bodo navzele neprijetnih vonjav, moramo prostor pogosto prezračiti, saj so živali med ležanjem na tkanini pogosto še vlažne od sprehoda. Tapetniško blago je priporočljivo občasno presesati, dobra je tudi uporaba razpršila proti neprijetnim vonjavam.

Pri Kauchu se zavedamo, da se morajo izbire našega pohištva prilagajati življenju posameznikov in ne obratno. S tem razlogom neprestano iščemo nove in tehnološko napredne tkanine, ki omogočajo pravo izbiro za vsak način življenja. Tkanine s tehnologijo Aquaclean Extreme so tako odlična rešitev za vse tiste, ki vas je do sedaj skrbelo, če bo vaš Kauch lahko sobival z vašimi hišnimi ljubljenčki.